Behöver du pengar snabbt?

Det finns tillfällen i livet då vi behöver snabba pengar. Det kan handla om inköp, betalningar eller något annat som behöver finansieras omedelbart. Många löser detta problem genom att skaffa sig ett kreditkort alternativt att handla på avbetalningen eller mot faktura.

Dessvärre är det inte alla som beviljas vare sig ett betalkort med kredit eller att få göra köp på avbetalning eller med faktura.  Det finns flera olika tänkbara anledningar till detta, men den vanligaste är att företag tar en regelrätt kreditupplysning och utifrån denna väljer de sedan att kreditvärdigheten.  För många med något lägre inkomst eller personer som saknar tillsvidare anställning kan det vara svårt att få ett eget kreditkort.

Ett möjligt alternativ är då att istället låna pengar.  På sidan Akutlånet.se erbjuds också den med relativt låg årsinkomst möjlighet krediter.  Pengarna betalas ut redan samma dag som ansökan godkänns vilket gör att du mycket väl kan utnyttja detta alternativ också då du behöver pengar snabbt.


Kommentarer

Behöver du pengar snabbt? — 12 kommentarer

  1. jag hjälper min dotters mamma med att fixa pengar då hon har hamnat efter med hyran då hon inte fått dem pengar hon ska få. och totala summan är på 15248kr då det är hyror hon hamnat efter med och en hyra ligger på 7624kr och skulle behöva komma in redan i slutet av denna månad

  2. Behöver akut hjälp med ett lån på 30000kr. Har räkningar som förfallit
    Är på gränsen till att bli desperat. Behöver pengar idag

  3. Då jag har tagit snabblån utan att tänka på konsekvenserna så behöver jag
    Nu 80000kr snabbt kan betala 2500/månad i resten av mitt liv bara jag slipper dessa själva lån.

  4. Behöver 6000kr akut fort innan morgon dagen så jag inte blir utslängda ifrån huset jag hur då jag är singel mamma och behöver hjälpen AKUT. Pengarna återbetalas så snabbt som möjligt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *