Behöver du pengar snabbt?

Det finns tillfällen i livet då vi behöver snabba pengar. Det kan handla om inköp, betalningar eller något annat som behöver finansieras omedelbart. Många löser detta problem genom att skaffa sig ett kreditkort alternativt att handla på avbetalningen eller mot faktura.

Dessvärre är det inte alla som beviljas vare sig ett betalkort med kredit eller att få göra köp på avbetalning eller med faktura.  Det finns flera olika tänkbara anledningar till detta, men den vanligaste är att företag tar en regelrätt kreditupplysning och utifrån denna väljer de sedan att kreditvärdigheten.  För många med något lägre inkomst eller personer som saknar tillsvidare anställning kan det vara svårt att få ett eget kreditkort.

Ett möjligt alternativ är då att istället låna pengar.  På sidan Akutlånet.se erbjuds också den med relativt låg årsinkomst möjlighet krediter.  Pengarna betalas ut redan samma dag som ansökan godkänns vilket gör att du mycket väl kan utnyttja detta alternativ också då du behöver pengar snabbt.


Kommentarer

Behöver du pengar snabbt? — 19 kommentarer

 1. jag hjälper min dotters mamma med att fixa pengar då hon har hamnat efter med hyran då hon inte fått dem pengar hon ska få. och totala summan är på 15248kr då det är hyror hon hamnat efter med och en hyra ligger på 7624kr och skulle behöva komma in redan i slutet av denna månad

 2. Behöver akut hjälp med ett lån på 30000kr. Har räkningar som förfallit
  Är på gränsen till att bli desperat. Behöver pengar idag

 3. Då jag har tagit snabblån utan att tänka på konsekvenserna så behöver jag
  Nu 80000kr snabbt kan betala 2500/månad i resten av mitt liv bara jag slipper dessa själva lån.

 4. Behöver 6000kr akut fort innan morgon dagen så jag inte blir utslängda ifrån huset jag hur då jag är singel mamma och behöver hjälpen AKUT. Pengarna återbetalas så snabbt som möjligt.

 5. Hej!

  Jag behöver ett akut lån på 50000 då räkningarna halkat efter pga försäkringskassan inte betalat ut i tid. Hoppas innerligt på hjälp då det är akut.

  Tack på förhand

 6. Jag behöver 40,000 kr till räkningar jag är efter med och till mat. Även till att betala tillbaka pengar jag lånat av en vän. Det är kris och jag behöver helst pengarna senast måndag!

 7. Akut behov av 10 000 till räkningar o mat , hyran är betald .
  Vart är vårt samhälle på väg ? Har en Hammarstrandsbo dotter 17. O en svårt psykiskt sjuk son. 23 .
  Går på knäna ekonomiskt , o vart finns hjälpen . Handläggningstider , vård , det tar månader innan man får hjälp om man nu ens får det

 8. Jag behöver akut med att lösa hyran som är på 9449 kr då jag har hamnat i en livs kris och jag behöver snabbt innan slutet på månaden. Då jag lever på existensminimum har svårt att lösa detta.

 9. Hej,
  Jag behöver lpna akut 7000SEK eller 3000SEK, jag behöver dom idag 1/9
  Jag kommer betala tillbaka allt nästa vecka.
  Jag är i en jätte kris läge.

  Mvh Anette O

 10. Behöver hjälp med matkasse som behövs och blöjor till våra barn behöver hjälp helst idag helst behöv ha nästan 18000kr betala som jag inte ha råd med måste ha en liten summa pengar det är akut så nu måste jag ha det faktiskt

 11. Behov av akut hjälp idag senast onsdag annars förlorar jag mina barn och min lägenhet. fattas 5000kr och jag har gjort allt jag kan men får ingen hjälp. Har tappat hoppet om mänskligheten nu. aldrig tidigare har jag behövt hjälp så kom covid19 och mitt jobb försvann och jag har använt alla sparpengar äter inte mat själv ger barnen de ja har å nu har jag inte något och snart inget boende.. =(

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *