Förmedling av gratis lån allt vanligare

Behovet av att låna pengar är universellt och har förekommit genom alla tider. I Sverige var länge banklån mer eller mindre den enda lagliga vägen till finansiell lättnad, på den offentliga marknaden. Men sedan ett par år tillbaka i tiden har bankväsendet genomgått något av en evolution, idag har ett flertal nya kreditgivare ploppat upp på marknaden som erbjuder snabblån av olika slag.

Främst är det utlåning av smålån så kallade smslån som ökat kraftigt. Sanningen är den att konkursen mellan långivarna är knivskarp, samtidigt som allt fler människor behöver låna pengar i vardagen. Ett av de senaste greppen bland smslångivare är att erbjuda gratis lån. Detta görs i syfte att locka till sig nya potentiella kunder och innebär att nya intressenter erbjuds låna pengar gratis vid första lånetillfället. Om detta kan du läsa mer på sidan gratis-sms-lån.se, där du hittar information om gratis smslån från flera olika långivare på nätet.

Om du saknar pengar kan gratis smslån ge dig tillfällig lättnad

När utgifterna blir allt större skulle det vara trevligt om lånen blev billigare

Utrymme för utveckling

Ännu så länge är storleken på lånen relativt blygsamma och lånevillkoren inte alltid de bästa, men i takt med att lånemarknaden fortsätter att utvecklas, kommer sannolikt allt förmånligare alternativ utkristallisera sig.

Idag erbjuds små gratis lån på mellan 1000 – 5000 kr med en löptid på 15 – 30 dagar. Tyvärr ställer ofta den korta löptiden till med problem för ekonomiskt svaga grupper. Lyckas man inte hedra lånevillkoren är risken nämligen stor att ärendet vidarebefordras till inkasso och sedermera även till kronofogden. I värsta fall kan du komma att tvings genomgå skuldsanering hos kronofogden för att få ekonomin på rätt köl igen. Förhoppningsvis kommer villkoren för utlåningstiden att förbättras med tiden, så att denna typ av skuldsättning kan undvikas.


Kommentarer

Förmedling av gratis lån allt vanligare — 1 kommentar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *