Converse alltid lika populära All Star skor

Converse är ett amerikanskt företag som har producerat skor sedan början av 1900-talet. Förr i tiden drevs företaget helt oberoende, medan i dag ägs det av Nike.Till en början var Converse bara ett litet företag, men 1917 hände något. Företaget uppfann då den numera klassiska modellen Converse All Star. Denna modell tillverkas fortfarande och är idag otroligt populär.

På sidan av ett par Converse All Star skor återfinns en signatur från en man vid namn “Chuck Taylor”. Om du undrar vem det är, kan vi avslöja att det är namnet på en amerikansk basketspelare som betytt otroligt mycket för Converse, han arbetade för företaget mellan åren 1921-1969.

Converse skor för män

Converse All Star var inledningsvis enbart en sko avsedd för män, men idag är de lika populära bland både män som kvinnor. Den mest populära Converse modellen genom tiderna är den klassiska All Star, men det finns även flera andra modeller att välja mellan.
I skobutiker på nätet hittar du ett brett utbudet av Converse skor för män, i olika storlek, design och färg.

Damskor av märket Converse

Det finns nästan lika många Converse skor för damer som det gör för män. Även bland flickorna är den klassiska Converse All Star mest populär. Om du är tjej, bör du emellertid vara vaksam med skostorlekarna eftersom Converse skor ofta beskylls för att tillverka skor i väldigt stora modeller.

Köp Converse skor på nätet

Converse är ett av de mest populära märkena bland skor och stövlar. Du kan du köpa dem överallt, men ett av de bästa ställena att köpa skor och kläder i allmänhet är att handla online.


Kommentarer

Converse alltid lika populära All Star skor — Inga kommentarer

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *