Tre guldgruvor för dig som söker gamla begagnade retro jackor

Många väljer att köpa en ny jacka varje säsong, men vad händer egentligen med alla våra gamla kläder?
Sanningen är tyvärr den att många plagg slängs, men ett stort antal vinterjackor skänks även bort till hjälporganisationer eller säljs vidare via secondhand-affärer och annonsmarknader.

Idag tänkte jag delge er tre guldgruvor för de som är intresserad av att köpa begagnade retro jackor.

Tradera

Om du inte redan är bekant med tradera föreslår jag att du redan idag surfar in på sidan. Tradera är Sveriges största onlineauktion för privatpersoner. Här kan vem som helst sälja mer eller mindre vad som helst. Den som bjuder högst på varan vinner budgivningen.

På tradera finns flera tusen begagnade jackor att välja mellan, varav en del är helt nya eller endast obetydligt använda. Tradera är således en utmärkt sida för fyndjägaren.

Blocket

För dig som föredrar att veta det exakta priset på en vara och vill slippa budgivningsdelen rekommenderas Sveriges främsta annonsmarknad, Blocket. På Blocket hittar du hundratals olika jackor för alla åldrar och stilar. Priserna är ofta mycket låga. Du bör emellertid vara uppmärksam på att den jacka du köper är original och inte en billig förfalskning.

Second hand affärer

Bara för att kläder är begagnade betyder det inte med automatik att de är mindre värda än nya plagg. I Second Hand affärer hittar du ofta kläder som handplockats, och valts ut med omsorg. Marknaden och efterfrågan av retro jackor ökar ständigt, och det har under flera år ansetts vara mode att bära trendiga Second Hand Kläder. Du kan enkelt hitta en uppdaterad lista med Second Hand butiker i just din stad genom att söka i Google efter “Second Hand affärer i + din stad”.


Kommentarer

Tre guldgruvor för dig som söker gamla begagnade retro jackor — Inga kommentarer

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *